Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Útvonalfelmérés és szolgáltatói kataszter összeállítása

cikk, szerző: sodi

A Zarándokélmények a határtérségben című SKHU/WETA/1901/1.1/029 azonosítószámú projekt az Interreg V-A Szlovákia – Magyarország Együttműködési Program keretein belül Palást Község és a Mária Út Közhasznú Egyesület együttműködésével valósul meg.

A projekt céljaként a zarándokutak fejlesztésének egyik fontos eleme maga az útvonal felmérése, melyet egy tapasztalt szakértői csoport mért fel és alakított ki, feltérképezve ezzel a bejárható útvonalak optimális nyomvonalát, hosszát, valamint az érintett természeti és kulturális örökségeket. A felmért útvonal mentén tevékenykedő, a látogatók számára szolgáltatást nyújtó vállalkozások és szervezetek adatainak, elérhetőségeinek összegyűjtése, azaz a szolgáltatói kataszter összeállítása az útvonal felmérésével párhuzamosan valósult meg szintén a szakértői csoport közreműködésével.

A tevékenység során Magyarország területén 100 km útvonal felmérése, 20 db szolgáltatói kataszter összeállítása, a bejárható szakaszok optimalizálása, GPS alapú rögzítése és az ajánlott szakaszok meghatározása is megtörtént.

 

A jelen cikk tartalma nem feltétlenül tartalmazza az Európai Unió hivatalos álláspontját.

 

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.