Partnerséget építünk
Európai Regionális Fejlesztési Alap
www.skhu.eu | www.rdvegtc-spf.eu

Szakmai út Ipolyvisken

cikk, szerző: sodi

Újabb szlovákiai szakmai út valósult meg a projekt keretében, ezúttal Ipolyvisken találkoztak a meghívott szakemberek. Az előzetes tervektől eltérően október 14. napra elhalasztott eseménnyel zárult a szakmai utak sora.

Az eredetileg október 7. napra tervezett szakmai út az eseménynek otthont adó Ipolyvisk polgármesterének kérésére került átütemezésre, ezen kívül a napi program a tervezetteknek megfelelően valósult meg. A szakmai utak keretében szokásosnak mondható egyeztetés zajlott a megjelentek között, bemutatásra kerültek a projektben elért eddigi eredmények, valamint sor került a hosszú távú együttműködés alapjainak személyes megbeszélésére is.

Az eredmények között az előző hétvégén zajlott Pálos70 túrához csatlakozó esemény megvalósításáról is beszámoltak a jelenlévő szervezők, majd a hasonló rendezvények szervezésének lehetőségeiről egyeztettek a résztvevők.

A szakmai megbeszélést követően a helyi értékek, többek között az Antióchiai Szent Margit római katolikus templom megtekintése szerepelt a programban.

Ezzel az eseménnyel a projekt keretében szervezett szakmai utak közül az utolsó is megvalósult, kijelenthetjük, hogy az alkalmak elérték tervezett céljukat, hiszen olyan szakemberekkel és szervezetekkel ülhettek asztalhoz a projekt megvalósítói, akik tudása és tapasztalata a jövőbeni együttműködések és fejlesztések megvalósításához nélkülözhetetlen.

 

A cikk tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

www.skhu.eu

www.rdvegtc-spf.eu

 


A honlap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.